Fundació d'Infermeria Catalana
Afegir la web als preferits  
Establir com a pàgina d'inici  
 
Inici   Contacta · Tel. 932.440.546     21 de gener de 2018
blanco- Carta President
blanco- La Fundació
blanco- Equip professional
blanco- Entitats Col·laboradores
blanco- Informació Laboral
blanco- Contacta
blanco- Accions socials
blanco- Missió i Valors
blanco- Projectes
blanco- Enllaços Interès
blanco- Llistat de Notícies
 NOTÍCIES
Aprovat l´Avantprojecte de Llei que retarda l´edat de jubilació als 67 anys

El Govern ha aprovat avui, al Consell de Ministres, l’avantprojecte de Llei de Reforma del Sistema de Pensions. Es retarda l’edat de jubilació fins als 67 anys i s’hauran de cotitzar 37 anys per poder cobrar el 100% de la pensió. Es podran jubilar als 65 anys i cobrar el 100% si han cotitzat 38 anys i mig.


Un informe para el Gobierno cuestiona la colegiación obligatoria

Un informe que el Gobierno maneja para elaborar la ley de servicios profesionales defiende que la colegiación sólo sea obligatoria para los médicos y enfermeras que ejercen en el sector privado.


Conferència ´Assoliments i reptes de la cultura maia a Guatemala en el segle XXI´

Dijous 2 de desembre, a les 19:00h, a la seu de la Fundació d´Infermeria Catalana (C/ Muntanya, 20 baixos, Barcelona). Després dels acords de pau de Guatemala i les resolucions de l’ONU per la defensa dels drets dels pobles indígenes, les polítiques de desenvolupament dels governs de torn han obviat les necessitats i demandes dels sectors maies organitzats. En aquest escenari l’Agenda de Desenvolupament dels Pobles Indígenes, pretén ser una eina per tendir a un estat multicultural guatemalenc.


PLENARI DEL CONSELL DE LA PROFESSIÓ INFERMERA DE CATALUNYA

Al plenari del Consell de la Professió Infermera de Catalunya del passat 16 de novembre es van aprovar els documents LA INFERMERA ASSISTENCIAL AMB LIDERATGE CLÍNIC i DENOMINACIÓ DELS TERMES INFERMERIA I INFERMERA O INFERMER i es va donar informació sobre el DOCUMENT DE L’APORTACIÓ INFERMERA ALS SERVEIS D’ATENCIÓ PRIMÀRIA.


L´esborrany de la ´recepta infermera´ estarà llest a l´octubre

Sanidad preveu tenir redactat el primer esborrany del reial decret d’ordre de dispensació d’infermeria en el termini d’un mes, segons anuncià ahir el secretari general de Sanitat, José Martínez Olmos. Al text hi haurà alguns protocols per fixar què prescriure a cada cas.


PRESENTAT EL SEGON INFORME VILARDELL

El segon Informe Vilardell, elaborat per un grup d’experts per a la racionalització i el finançament de la despesa sanitària, avala la demanda d’incrementar la participació dels professionals en el sistema i de potenciar l’autonomia de gestió clínica. Podeu consultar el text complet.


Plenari del Consell de la Professió Infermera de Catalunya

El passat 22 de juny del 2010, va tenir lloc el plenari del Consell de la Professió Infermera de Catalunya on es van tractar els reptes actuals per al desenvolupament de la professió infermera i es van aprovar les recomanacions de la Comissió de l’Ordenació i l’Exercici.


NOU PAQUET DE MESURES PER REDUIR EL DÈFICIT DE LA GENERALITAT

El passat 1 de juny, el Govern va adoptar un acord, que complementa el decret del passat 29 de maig, amb un conjunt de mesures que tenen per objectiu la contenció de la despesa i la conseqüent reducció del dèficit públic. Una mesura a destacar, la desaparició de 63 entitats públiques, de les quals adjuntem el llistat.


La Generalitat aprova el Decret anticrisi

El Govern va aprovar, el passat 29 de maig, un decret llei de mesures urgents de contenció de la despesa i en matèria fiscal per a la reducció del dèicit públic. Les mesures afecten a tot el personal que presta serveis en el sistema sanitari públic de Catalunya sigui quina sigui la titularitat. Podeu accedir al text complet de l´esmentat decret.


Mesa de negociació per a facultatius al conveni de la XHUP

El passat 21 d’abril, a la reunió de la comissió negociadora del conveni XHUP, es va constituir la mesa tècnica de negociació integrada només per facultatius en el marc del conveni col·lectiu del sector sanitari concertat.


Pàgina 2 de 9    
<< Anterior  ||  Següent >>