Fundació d'Infermeria Catalana
Afegir la web als preferits  
Establir com a pàgina d'inici  
 
Inici   Contacta · Tel. 932.440.546     19 de setembre de 2020
blanco- Carta President
blanco- La Fundació
blanco- Equip professional
blanco- Entitats Col·laboradores
blanco- Informació Laboral
blanco- Contacta
blanco- Accions socials
blanco- Missió i Valors
blanco- Projectes
blanco- Enllaços Interès
blanco- Llistat de Notícies
La Fundació > Carta del President

La Fundació Internacional Catalana Sanitaria (Fudinca) va néixer fa més de 10 anys amb l'objectiu de ser un referent per a la infermeria catalana en totes les seves vessants.

La Fundació va néixer amb la ferma voluntat de donar un seguit de serveis de qualitat de contingut divers: formació, cooperació internacional, punt de trobada i debat entre professionals i personalitats del sector.

La Fundació a més de l'experiència de col·laboració amb els barris, "La Fundació als barris" per tal de promocionar la salut entre els ciutadans del nostre entorn, ha engegat col·laboracions amb diferents entitats socials per tal de subvencionar projectes d'interes, com ara la Fundació del Pare Manel o la Fundació Catalana del Síndrome de Down.

Són moltes inquietuds les que tenim, però el que tenim clar és que des de la Fundació volem desenvolupar activitats per anar concienciant als professionals, gestors sanitaris i usuaris, de la importància que tenen les infermeres al nostre sistema sanitari. Les infermeres mereixem el mateix respecte i tracte que la resta de professionals sanitaris. Amb les nostres activitats formatives, de debat i d’informació volem estar al vostre costat perquè la nostra intenció és estar al servei de la professió d’infermeria.


Lluís Cabado Vázquez