Fundació d'Infermeria Catalana
Afegir la web als preferits  
Establir com a pàgina d'inici  
 
Inici   Contacta · Tel. 932.440.546     19 de setembre de 2020
blanco- Carta President
blanco- La Fundació
blanco- Equip professional
blanco- Entitats Col·laboradores
blanco- Informació Laboral
blanco- Contacta
blanco- Accions socials
blanco- Missió i Valors
blanco- Projectes
blanco- Enllaços Interès
blanco- Llistat de Notícies
La Fundació > Avís legal

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la seu web www.fudinca.org i dels seus continguts (textos, imatges, sons, vídeo, dissenys, creativitat, software...) pertanyen a la Fundació Internacional Catalana Sanitaria.

L'usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic, sempre i quan sigui única i exclusivament, pel seu ús personal i privat, quedant, per tant, totalment prohibida la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, modificació, alteració o descompilació.

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com per exemple els d’opinió) que la Fundació ofereix a la seva web i a no fer-ne un ús per incórrer en activitats: il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d'apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans; provocar danys en els sistemes físics i lògics de la Fundació Internacional Catalana Sanitaria, dels seus proveïdors o de terceres persones; introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar els danys anteriorment esmentats.

Les dades recollides en aquesta web són de tipus informatiu. La Fundació Internacional Catalana Sanitaria no es responsabilitza de les omissions, imprecisions o errors que poguessin produir-se en algun moment a les dades i documents que es faciliten a la web, ni de les conseqüències que poden originar-se per la seva utilització. La Fundació Internacional Catalana Sanitaria es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes a la seva web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en que aquests apareixen presentats o localitzats.

La Fundació Internacional Catalana Sanitaria perseguirà l'incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització indeguda dels continguts presentats a la seva seu web, exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

La Fundació Internacional Catalana Sanitaria només autoritza mencions dels seus continguts a altres seus web, amb el tractament que aquestes considerin, sempre i quan no reprodueixin els continguts de la web de la Fundació en la seva totalitat. En el cas de disposar d'un enllaç hipertext a alguna de les seves pàgines, l'usuari ha de saber que està entrant a la web de La Fundació Internacional Catalana Sanitaria i ha de percebre en el seu navegador la seva adreça URL.

LLEI DE PRIVACITAT

La prestació dels serveis oferts en aquest portal té caràcter gratuït per l'usuari i no exigeix la prèvia subscripció o registre. Malgrat això, per la prestació d'algun d'aquests serveis, la Fundació Internacional Catalana Sanitaria sol·licita dades personals a l'usuari, com el nom i cognoms, l'adreça, l'adreça electrònica, el número de telèfon, etc, això es fa amb la finalitat de poder atendre, de la millor manera possible, les consultes i reclamacions que s'adrecen a aquest lloc web, així com serveis presents o futurs, com els butlletins electrònics, novetats, etc.

Totes les dades es mantenen en la més estricta Privacitat d'acord amb la legislació vigent. La Fundació Internacional Catalana Sanitaria acompleix aquesta legislació respecte a la protecció de dades personals i les manté en la més estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, LOPD).

En cap cas des de La Fundació Internacional Catalana Sanitaria es proporcionarà informació a tercers que identifiqui als seus usuaris sense una autorització prèvia d'aquests. Garantim la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal, així com la implementació de les mesures de tipus tècnic i organitzatives que garanteixin la seguretat de les dades esmentades.