Fundació d'Infermeria Catalana
Afegir la web als preferits  
Establir com a pàgina d'inici  
 
Inici   Contacta · Tel. 932.440.546     19 de setembre de 2020
blanco- Carta President
blanco- La Fundació
blanco- Equip professional
blanco- Entitats Col·laboradores
blanco- Informació Laboral
blanco- Contacta
blanco- Accions socials
blanco- Missió i Valors
blanco- Projectes
blanco- Enllaços Interès
blanco- Llistat de Notícies
Àrea social > Accions Socials

Accions Responsabilitat Social Corporativa 2018:

- Banc Digital de Recursos: "La Webteca Inclusiva". A través de esta plataforma digital, los/as alumnos/as con necesidades educativas especiales, sus familias y el personal docente de los centros educativos tienen acceso a recomendaciones y orientaciones pedagógicas para el correcto desarrollo académico de alumnos/as con necesidades especiales, así como a adaptaciones curriculares que, previamente, han sido validadas por expertos pedagógicos. - Link

- Pare Manel 2018: L'àrea d'Infància, Adolescència i Família de la FPM, promou una línia d'acció educativa Integral amb els infants i adolescents en situaci: de vulnerabilitat a Verdum-Roquetes, concretada en l'activitat del CENTRE OBERT MUNTANYES de la Fundació Pare Manel al barri de Verdum. - Link

L'àrea social té com a objectiu principal el reforç, reconeixement i valoració de la infermeria com a actor social i sanitari dins la comunitat, i la seva necessària implicació per a la planificació de polítiques de sanitat.

S'organitzaran:

-   Conferències: a càrrec d'experts, sobre temes d'interès per la nostra professió.
-   Taules rodones: sobre temes d'actualitat, comptant amb la presència de responsables de les institucions.
-   Certàmens d'investigació: per promoure l'evolució i millora de la professió infermera.
-   Estudis sociològics al món laboral: per reflectir la realitat del nostre col.lectiu.

Creiem que es molt important potenciar i divulgar els coneixements així com la formació de temes i aspectes sanitaris lligats a la vida quotidiana dels ciutadans. Això ho aconseguim mitjança'ns xerrades gratuïtes adreçades a diferents grups de població com joves, pares i molt especialment a la gent gran.

Dins d'aquesta iniciativa, i al llarg d'aquests anys la Fundació Internacional Sanitaria Catalana (FUDINCA) ha signat acords de col·laboració amb els Ajuntaments de barri dels Districtes de Barcelona i l'Hospitalet per promoure d'aquesta forma la formació als barris.

 Veure notícia relacionada