Fundació d'Infermeria Catalana
Afegir la web als preferits  
Establir com a pàgina d'inici  
 
Inici   Contacta · Tel. 932.440.546     19 de setembre de 2020
blanco- Carta President
blanco- La Fundació
blanco- Equip professional
blanco- Entitats Col·laboradores
blanco- Informació Laboral
blanco- Contacta
blanco- Accions socials
blanco- Missió i Valors
blanco- Projectes
blanco- Enllaços Interès
blanco- Llistat de Notícies
 NOTÍCIA  Veure totes les notícies 

SIGNAT EL CONVENI DE COL•LABORACIÓ ENTRE FUDINCA I LA FUNDACIÓ PRIVADA PARE MANEL    | 05-02-2017 |  
El passat 10 de noviembre de 2016 es va signar el conveni de col•laboració entre ambdues entitats continuant en la línia d’ajuts endegats dins de l’Àrea Social.

La Fundació Pare Manel és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa les seves activitats amb joves i nens amb deficiències socio-educatives, que es troben en situacions de risc d’exclusió social, a la zona de Verdum-Roquetes de Barcelona.

Aquesta col•laboració s’emmarca dins l’objectiu de la nostra fundació de contribuir a la prevenció i millora de les situacions de desigualtat social i marginació, fomentant les iniciatives de solidaritat i d’interés general que millorin la qualitat de vida infantil.

La tasca de suport als infants, joves i les seves famílies s´ha anat desenvolupant des de la Fundació Pare Manel des de fa més de 25 anys, raó per la qual l´entitat s´ha convertit en un recurs molt arrelat al barri de Verdum, al districte de Nou Barris de Barcelona. Actualment el seu model d´intervenció amb la infància en risc ofereix un recurs de Centre Obert a més de les activitats de Casal-Menjador d´estiu de juliol i agost.

Amb els recursos aportats per FUNDINCA es farà front a l´adquisició de material didàctic i pedagògic nou per dur a terme les activitats de reforç escolar i lleure educatiu del nou Centre i desenvolupar una línia d´intervenció educativa basada en el mètode Montessori.

També s´empraran els recursos per a l´adquisició de mobiliari, condicionament i revestiment de les aules amb les instal·lacions necessàries per oferir un servei de qualitat i adaptat a les necessitats educatives dels nens i nenes usuaris del Centre Obert.