Fundació d'Infermeria Catalana
Afegir la web als preferits  
Establir com a pàgina d'inici  
 
Inici   Contacta · Tel. 932.440.546     19 de setembre de 2020
blanco- Carta President
blanco- La Fundació
blanco- Equip professional
blanco- Entitats Col·laboradores
blanco- Informació Laboral
blanco- Contacta
blanco- Accions socials
blanco- Missió i Valors
blanco- Projectes
blanco- Enllaços Interès
blanco- Llistat de Notícies
 NOTÍCIES
SIGNAT EL CONVE NI DE COL•LABORACIÓ ENTRE FUDINCA I LA COORDINADORA SÍNDROME DE DOWN DE CATALUNYA

El passat 10 de noviembre de 2016 es va signar el conveni de col•laboració entre ambdues entitats continuant en la línia d’ajuts endegats dins de l’Àrea Social.


SIGNAT EL CONVENI DE COL•LABORACIÓ ENTRE FUDINCA I LA FUNDACIÓ PRIVADA PARE MANEL

El passat 10 de noviembre de 2016 es va signar el conveni de col•laboració entre ambdues entitats continuant en la línia d’ajuts endegats dins de l’Àrea Social.


SIGNAT EL IX CONVENI COL·LECTIU DELS ESTABLIMENTS SANITARIS D´HOSPITALIZACIÓ,ASSITEÈNCIA, CONSULTA I LABORATORIS D´ANÀLISIS CLÍNIQUES

Ahir, 21 de novembre de 2016, es va procedir a la signatura del IX Conveni Col·lectiu sectorial de Sanitat Privada, després d’11 mesos d’intenses negociacions.


APROVAT EL REIAL DECRET D´HOMOLOGACIÓ DE PLANS D´ESTUDIS I TÍTOLS DE CARÀCTER OFICIAL

El passat 22 de novembre s´ha publicat Reial Decret 967/2014 pel qual s´estableixen els requisits i el procediment per a l´homologació i declaració de equivalència a titulació i a nivell acadèmic universitari oficial i per a la convalidació d´estudis estrangers d´educació superior.


DOCUMENT DE BASES PER AL PACTE NACIONAL DE SALUT

Els agents del sistema sanitari català proposen al Parlament de Catalunya les bases per al Pacte Nacional de Salut.


APROVAT EL REAL DECRET LLEI DE MESURES URGENTS PER AL SNS

El passat 24 d´abril es va publicar al BOE el Real Decret Llei 16/2012 de 20 d´abril de mesures urgents per garantir la sostenibilitat del SNS i millorar la qualitat de les seves prestacions.


APROVADA LA NOVA REFORMA LABORAL

El passat 10 de febrer de 2012 es va aprovar al Consell de Ministres el REIAL DECRET LLEI DE MESURES URGENTS PER A LA REFORMA DEL MERCAT LABORAL.


ICS: ELECCIONS SINDICALS 2011

Un total de 39.994 treballadors de l’ICS, van ser cridats a les urnes els dies 22 i 23 de març per elegir els 395 delegats sindicals (56 més que en les eleccions de 2007) a les juntes de personal dels àmbits d’atenció primària i dels hospitals.


APROVAT EL PROJECTE DE LLEI DE REFORMA DEL SISTEMA DE PENSIONS

El Consell de ministres ha aprovat avui enviar a les Corts Generals el Projecte de Llei sobre Adecuació, Adaptació i Modernització del Sistema de Seguretat Social. El Projecte recull les recomanacions del Pacte de Toledo i l’acord a què es va arribar entre el Govern i els agents socials el passat 2 de febrer. La reforma de la Seguretat Social entrarà en vigor l’u de gener de 2013.


ELS COL·LEGIS PROFESSIONALS NO TENEN EL MONOPOLI DELS REGISTRES DE PROFESSIONALS SANITARIS

Una sentència del Tribunal Suprem aclara que els registres de professionals no són exclusivitat de les corporacions col·legials. Avala la possibilitat que l’Administració tingui fitxers amb dades sobre els reconeixements concedits per a l’exercici de les professions.